4 Ekim 2016 Salı

Haftalık Toplantı Raporumuz Yayınlandı (30.09.2016)

30 Eylül Cuma akşamı gerçekleştirdiğimiz toplantımızın raporunu yayınlamakta biraz geciktik. Öncelikle bu sebeple özür diliyoruz.

Toplantımıza her hafta olduğu gibi tanımlamalarımız ve kendimizi tanıtma ile başladık. Tanımlamaların ve kendimizi tanıtmanın sonrasında arkadaşlarımız deneyimlerini paylaştı. Aile açılımına destek olduğumuz bir arkadaşımız, geçtiğimiz hafta annesi ile yaşadığı bir olayı bizlerle paylaştı. Bir komşuları ile karşılaşan annemize çocukları sorulduğunda; "İki oğlum var." diye cevap vermesi hem arkadaşımızı hem de bizleri çok mutlu etti. Ancak bu arkadaşımızın babası, tanıdıkları bir sağlık personelinin bilinçsizliği yüzünden arkadaşımızın translığını kabullenme de zorluk yaşıyor. Tekrar bir aile toplantısı düzenlemeyi kararlaştırdık. Bu sırada ailemizde "baba" karakterinin yokluğu da gözümüzden kaçmadı.

Üniversitede bir kulüp kurma fikrimiz hala devam ediyor. Geçtiğimiz dönem ülkemizde yaşanan durumlar bahane edilerek yeni bir kulüp başvurusunun durdurulduğu söylenmişti. Ancak biz çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Film gösterimi ve atölye çalışmaları konusunda bilgi alışverişinde de bulunduk. 7 Ekim Cuma akşamı, saat 20.00'de Always Kafe'de görüşmek üzere...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder